Apple пусна първите  снимки от дългоочаквания уестърн на Мартин Скорсезе Убийците

...
Apple пусна първите  снимки от дългоочаквания уестърн на Мартин Скорсезе Убийците
Коментари Харесай

Ди Каприо е неузнаваем в новия филм на Скорсезе

Apple пусна първите  снимки от дълго чакания уестърн на Мартин Скорсезе „ Убийците на Цветната луна “. На фотосите са изобразени Леонардо Ди Каприо и Лили Гладстоун като Ърнест и Моли Буркхарт, жена от индианското племе Осейдж и бял мъж, които живеят заедно в Оклахома при започване на ХХ век, съобщава IndieWire.

Връзката сред двамата е фонът на събитията в „ Убийците на цветната луна “, който приспособява за екран най-продаваната книга на Дейвид Гран (българското издание носи заглавието „ Убийците от Оклахома и раждането на ФБР “). Документалното разследване хроникира убийствата на индианци осейдж в Оклахома през 20-те години на предишния век, след откриването на нефт в техните земи.

Самата Лили Гладстоун също е индианка и е израснала в резервата Blackfeet в Монтана.

Гладстоун и Ди Каприо са част от забележителния актьорски състав, който включва още Робърт Де Ниро, Джеси Племънс и други.  Скорсезе стартира фотосите на „ Flower Moon “ на 19 април, откакто се забави повече от година поради вируса COVID-19.

„ Радваме се, че най-сетне стартираме продукцията на „ Убийците на цветната луна “ в Оклахома “, съобщи режисьорът на „ Ирландецът “ миналия месец за кино лентата, на който той е продуцент и съсценарист дружно с Ерик Рот. „ Да можем да разкажем тази история на земята, където са се случили събитията, е извънредно значимо, в случай че желаеме да представим вярна картина на времето и хората. “

„ Убийците на цветната луна “ е очакван за киноразпространение от Paramount с финансиране от Apple. Премиерна дата още не е оповестена.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР